این یک مونوگراف تکمیل بوده که پرپوزل هم دارد شما میتوانید با پیام گذاشتن در وتسپ ما آن را دریافت کنید
وتسپ:۰۷۹۹۱۱۸۸۳۱
مونوگراف به صورت تضمینی بوده که نیاز به تغیرات ندارد و قبلا دفاع و ارایه شده است
انواع ترافیکهای مخرب و تهدیدات امنیتی در فضای سایبری رو به افزایش است که امنیت کاربران را به خطر میاندازد. تقاضای رو به رشد برای استفاده از پهنای باند بیشتر از یک سو و محدودیت ظرفیت فیزیکی خطوط ارتباطی شبکه از سوی دیگر، سرویس دهندگان اینترنت را بر آن میدارد تا در پی یافتن راهکارهایی جهت بهبود کیفیت بهره برداری کاربران از منابع شبکه باشند. یکی از این راهکارها، تخصیص پهنای باند مشخص به هر یک از برنامهها و سرویسهای موجود در شبکه و اولویتدهی به آنها در استفاده از ظرفیت خطوط ارتباطی و منابع پردازشی تجهیزات شبکه است. گام نخست در نیل به این مهم، شناسایی و دستهبندی ترافیک برنامهها و سرویسهای موجود در شبکه است. همچنین با توجه به افزایش بدافزارها و تلاش آنها برای پنهان سازی ترافیک خود به منظور گریز از سیستمهای تشخیص نفوذ و دور زدن دیوارهای آتش، دستهبندی ترافیک به عنوان یک گام اولیه در تشخیص نفوذ و تأمین امنیت شبکه در مقابل تهدیدات سایبری دارای اهمیت است.
شناسای بار ترافیک در حملات سایبری
بررسی توانایی ارائه گزارش های آماری در ارتباط با دسته بندی ترافیک موجود
بررسی انواع حملات سایبری
۳ . ۱ . پرسش های تحقیق
راه حل بار های ترافیکی در حملات سایبری چیست؟
۲ . ۳ .۱. پرسش های فرعی
حملات سایبری چیست؟
انواع حملات سایبری کدام ها اند؟
راهکار برای مقابله با حملات سایبری چیست؟
در مورد این موضوع تحقیقات دیگر موجود نیست و این تحقیق برای اولین بار مورد بررسی قرارگرفته است. این مقاله بصورت عمیق این موضوع را تحت مطالعه قرار میدهیم .
در این تحقیق از رویش کتاب خانه ی استفاده گردیده که ازمنابع مختلف استفاده شده و در قسمت پیشینه تحقیق که در فصل دوم ذکر شده از مقالات که مرتبط به این موضوع بوده استفاده شده است . ر این مقاله مدل مفهومی و زیرساخت لازم جهت بررسی سناریوهای مختلف حمله و دفاع سایبری توزیعشده تعاملی و غیرتعاملی و ارزیابی کارایی آنها، بررسی، طراحی و پیادهسازی شده است. پیشزمینه تحقیق در این مقاله برای کاهش بار ترافیکی حملات سایبری در سیستمهای امنیتی و دفاعی، حمله منع خدمت توزیعشده از داخل و بیرون به شبکه، با استفاده از توزیعشدگی تعاملی شبیهسازی شده است.
مجرمان سایبری حرفه ای هستند که به دنبال سرقت اطلاعات هستند. در حالی که اخلال و خرابکاری همچنان رواج دارد، جاسوسی به عنوان دومین نیروی محرکه اصلی حملات سایبری، پس از سود مالی، جایگزین هکتیویسم شده است. انگیزه هرچه که باشد، بسیاری از تیم های امنیتی برای حفظ امنیت سیستم های IT خود در تلاش هستند
با گسترش روزافزون فضای مجازی و ضریب نفوذ آن در سازمانها، حملات سایبری به¬خصوص حملات منع خدمت بهوسیله بدافزارها و نفوذگران افزایش یافته است. با توجه به محدودیتهایی که نمیتوان شرایط یک حمله سایبری را بهصورت واقعی در سازمانها ایجاد کرد، استفاده از شبیه¬سازی، علاوه¬بر ارائه وضعیت سیستمها در زمان حمله، امکان ایجاد تنوع در نوع و اندازه حملات و بررسی میزان کاهش بار ترافیکی را نیز فراهم میآورد
اشتراکگذاری: